SharePoint Saturday – SharePoint Online 2010 de mogelijkheden en beperkingen

Afgelopen zaterdag heb ik een presentatie en demo gegeven over de mogelijkheden en beperkingen van SharePoint Online 2010. Ik vond het erg leuk om te doen en volgens mij waren de reacties positief! Ik wil graag een update geven naar aanleiding van mijn presentatie.

Presentatie
Klik op de onderstaande link voor de presentatie (PDF):

SharePoint Online 2010 - De mogelijkheden en beperkingen

Online search oplossingen

De volgende search oplossingen zijn gemaakt door MVP Corey Roth:

View in folder
http://www.dotnetmafia.com/blogs/dotnettipoftheday/archive/2010/08/23/adding-a-link-to-a-document-s-folder-in-sharepoint-2010-enterprise-search.aspx

Silverlight Search Applicatie
http://www.dotnetmafia.com/blogs/dotnettipoftheday/archive/2011/11/07/building-a-sharepoint-advanced-search-application-with-silverlight-4.aspx

Fabrikam Office 365 Demo

Met dank aan Martin Kras:

http://martinkras.wordpress.com/2011/08/04/sharepoint-online-fabrikam-demonstratie/

Vergeet niet tijdens het aanmaken van je Office 365 Trial om voor Engels als taal te kiezen!


avatar

Dit artikel is geschreven door: Jasper Oosterveld

Mijn naam is Jasper Oosterveld en ik ben de medeoprichter van SPCNL. Ik ben werkzaam als Funtioneel SharePoint Consultant voor Sparked en ondersteun klanten bij het implementeren van SharePoint. Mijn focus ligt op het functionele vlak en het adviseren rondom user adoption en governance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*