Azure

Azure Logic Apps: Introductie

18 juni 2015

Logic Apps is een nieuw onderdeel van Windows Azure waarmee integratieoplossingen gecreëerd  kunnen worden. Deze service maakt het mogelijk om m.b.v. een workflow connecties te maken tussen verschillende Microsoft producten (b.v. SharePoint Online, BizTalk, Yammer) of SaaS producten (b.v. Twitter, SalesForce, Dropbox). Voor een overzicht van de mogelijkheden van Azure App Services kun je mijn vorige blog lezen: http://www.spcnl.nl/2015/05/azure-app-services/

In de komende posts zal ik wat informatie geven over de verschillende App Service Plans en wat de geschatte kosten hiervoor zijn. Daarnaast zal ik een aantal verschillende scenario’s uitwerken waarin er gebruik gemaakt wordt van Logic Apps. Hierin zal ik o.a. laten zien hoe je Logic Apps kan creëren in de nieuwe Azure Management Portal en met de Azure SDK in Visual Studio. Ik zal aandacht besteden aan het bouwen van hybride connecties m.b.v. Logic Apps en ik zal gebruik maken van de BizTalk Services technologie in Logic Apps.

Deze serie bestaat uit de volgende artikelen:

You Might Also Like

2 reacties

 • avatar
  Reply Azure Logic Apps: Azure App Service Plans | SP&C NL 18 juni 2015 at 14:33

  […] Dit is het eerste deel van een serie artikelen over Azure Logic Apps. In dit artikel ga ik in op App Service Plans. Kijk hier voor een overzicht van alle artikelen over Logic Apps: http://www.spcnl.nl/2015/06/azure-logic-apps-introductie/ […]

 • avatar
  Reply Azure Logic Apps: Twitter berichten opslaan in SharePoint Online | SP&C NL 18 juni 2015 at 14:53

  […] Dit is het tweede deel van een serie artikelen over Azure Logic Apps. In deze serie zal ik aantal scenario’s schetsen waarbij Azure Logic Apps ingezet wordt als integratieoplossing.  Kijk hier voor een overzicht van alle artikelen over Logic Apps: http://www.spcnl.nl/2015/06/azure-logic-apps-introductie/ […]

 • Plaats een reactie