De oprichters

SPCNL is opgericht door Jasper Oosterveld en Sjoukje Zaal. Oud collega's en fans van het SharePoint platform.

Auteur worden?

Alle artikelen op SPC NL zijn geschreven door de SharePoint Community. Iedereen mag artikelen indienen. De enige voorwaarde is dat het artikel SharePoint gerelateerd is.

Hoe dien je een artikel in:

Is dit de eerste keer dat je een artikel indiend? Stuur dan ook de volgende gegevens mee:

  • Een foto van jezelf;
  • Een korte biografie;
  • Evt. een link naar je Facebook, Twitter, Linkedin pagina en blog.

Na het indienen gaan wij het artikel reviewen en omzetten naar de juiste opmaak. Wij zullen het artikel ook koppelen aan de juiste categorie (Branding, Business, Eindgebruiker, Development of Infrastructuur). Hierna krijg je een email met de publicatiedatum.

Ga ervan uit dat het ongeveer 5 werkdagen duurt voordat het artikel daadwerkelijk gepubliceerd wordt op de website.

SPCNL Windows 8 App

De volgende privacy policy is van toepassing:

De SPCNL Nieuws app maakt via HTTP verbinding met de SPCNL RSS feed om het laatste SPCNL nieuws op te halen. Deze verbinding is een essentieel deel van de app en kan hierom niet worden uitgezet. Uw persoonlijke informatie wordt niet meegezonden bij het ophalen van de nieuwsberichten. De SPCNL Nieuws app maakt alleen verbinding met de RSS feed op http://www.spcnl.nl/feed. De app maakt geen verbinding met andere bronnen op het web. De SPCNL Nieuws app verzamelt geen statistieken aangaande het gebruik van de app, uw identiteit of anderzijds. Het is mogelijk dat het ophalen van de nieuwsberichten aan de kant van de SPCNL webserver wordt gelogd en gebruikt voor anonieme statistieken. Vragen met betrekking tot het beleid van SPCNL of over deze app kunt u stellen via http://www.spcnl.nl/contact/.

Vragen?

Neem contact op met Jasper Oosterveld via jasperoosterveld@hotmail.com