Logic Apps is een nieuw onderdeel van Windows Azure waarmee integratieoplossingen gecreëerd  kunnen worden. Deze service maakt het mogelijk om m.b.v. een workflow connecties te maken tussen verschillende Microsoft producten (b.v. SharePoint Online, BizTalk, Yammer) of SaaS producten (b.v. Twitter, SalesForce, Dropbox). Voor een overzicht van de mogelijkheden van Azure App Services kun je mijn vorige blog lezen: http://www.spcnl.nl/2015/05/azure-app-services/

In de komende posts zal ik wat informatie geven over de verschillende App Service Plans en wat de geschatte kosten hiervoor zijn. Daarnaast zal ik een aantal verschillende scenario’s uitwerken waarin er gebruik gemaakt wordt van Logic Apps. Hierin zal ik o.a. laten zien hoe je Logic Apps kan creëren in de nieuwe Azure Management Portal en met de Azure SDK in Visual Studio. Ik zal aandacht besteden aan het bouwen van hybride connecties m.b.v. Logic Apps en ik zal gebruik maken van de BizTalk Services technologie in Logic Apps.

Deze serie bestaat uit de volgende artikelen:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.