Vandaag gaat het dan eindelijk beginnen: De SharePoint Conference 2012 in Las Vegas. Na de lange en letterlijk turbulente vlucht van gisteren wordt het vandaag aanpoten om de jetlag zo snel mogelijk te vergeten.

De registratie in het Mandalay Bay Conference Center liep gisteren avond erg soepel: self service check-in en een snelle vlotte afhandeling van het ophalen van de, min of meer standaard, rugzak met foldertjes van de diverse sponsors. Maar wat een grootst event wordt dit!

Meteen de eerste bekenden uit Nederland tegen het lijf gelopen, nu nog enigszins incognito, maar vanaf vandaag als het goed is niet meer te missen dankzij de fel oranje vesten, welke door Microsoft Nederland geregeld zijn. Een goede zet! Hou voor meer Nederlandse inbreng ook de #SPC12NL hashtag op Twitter in de gaten.

Na de registratie natuurlijk even een (half) rondje strip gedaan en wat gegeten met lotgenoten. Het is de derde keer voor mij in Vegas, maar het blijft een aparte indrukwekkende happening! De zon scheen volop, nu nog even wachten tot de temperatuur wat behagelijker wordt. Gisteren was het 12 graden, dat moet beter kunnen!

Deze post is ook verschenen op mijn persoonlijke blog

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.