Office

Wat kan InfoPath 2010 voor mij betekenen – Deel 1

12 november 2011

De meest recente versie van InfoPath, InfoPath 2010, is alweer een tijd geleden gelanceerd. Ik heb alleen het gevoel dat nog veel mensen en bedrijven niet de kracht van InfoPath weten. In een aantal artikelen wil ik de volgende voordelen bespreken:

1. De eenvoudige wijze van publiceren van formulieren
2. Het ophalen van informatie uit SharePoint lijsten
3. Het creëren van nieuwe SharePoint lijsten
4. De integratie met SharePoint webservices
5. Het werken met regels en opmaak
6. Het InfoPath webonderdeel
7. SharePoint Online 2010

Deze voordelen zal ik bespreken aan de hand van tekst en schermvoorbeelden. Ik heb alleen een Engelse versie van InfoPath maar ik verwacht dat geen impact heeft op de kern van het verhaal. Deze lijst zal in een willekeurige volgorde worden gepresenteerd.

 

You Might Also Like

1 reactie

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.